Wat doen wij voor u?

De Financieel Expert is gespecialiseerd in financieringen voor ondernemers. Wij bieden het voordeel dat wij volledig onafhankelijk zijn en wellicht anders denken als uw huisbank. Wij kunnen zaken doen met meer dan 50 geldverstrekkers.

Samengevat bieden wij de volgende voordelen:

Overons1
Onafhankelijk advies
Meer dan 50 geldverstrekkers
U betaalt niet meer dan bij uw bank
Gunstige kredietvoorwaarden

Hoe werkt De Financieel Expert?

Inventariseren

Analyseren

Adviseren

Aanvragen

Wanneer u als ondernemer de voordelen wilt die de Financieel expert u kan bieden treedt u in contact met ons. Het 1e gesprek is volledig vrijblijvend en wij zullen dan aangeven of er wel of geen mogelijkheden zijn voor de financieringsaanvraag. Als er geen mogelijkheden zijn dan zijn er ook geen kosten verbonden aan het 1e gesprek. Wanneer wij aangeven dat wij wel mogelijkheden zien in de aanvraag zullen wij dat aangeven. Indien u besluit verder met ons te gaan zullen wij uw situatie eerst gaan inventariseren. Wij zullen contact opnemen met uw accountant over de jaarcijfers en aanvullende vragen. Wanneer het beeld compleet is zullen wij de gegevens gaan analyseren. Wederom kan dit leiden tot extra navraag bij u of uw accountant. Als het beeld duidelijk is zullen wij u adviseren wat voor u het beste is. Wij nodigen u uit voor een gesprek en zullen de mogelijkheden en beperkingen bespreken. Als laatste fase gaan wij de aanvraag indienen bij een aantal geldverstrekkers naar uw keuze. De beste offertes bespreken wij met u en wanneer de keuze is gemaakt, kunt u de benodigde documenten ondertekenen en wij dienen deze in bij de geldverstrekker. We zorgen er uiteraard voor dat alles correct wordt rondgemaakt.

Overons2

Wat zijn de kosten?

Doordat wij zijn aangesloten bij een groot netwerk van kredietspecialisten kunnen wij zeer interessante voordelen bieden voor u als ondernemer. Bij ons betaalt u geen afsluitprovisie voor de bank! Deze afsluitprovisie staat op 0.  In ruil hiervoor krijgt u een rente die 0,2 tot 0,3% lager is dan wanneer u naar de bank zou gaan. Wel betaalt u ons een adviesfee maar die zou net zo hoog zijn als u uw bank zou betalen. Maar nu heeft u wel een onafhankelijk advies met een lagere rente en eventueel betere voorwaarden!

Geen afsluitprovisie bank
Wel advies De Financieel Expert
Lagere rente dan normaal bij uw bank
Gunstige kredietvoorwaarden